Hoeve Bosman producten

Hoeve Bosman Producten

Eerlijk is heerlijk!

Onze passie ligt bij ons boerenbedrijf. Wij houden van onze melkkoeien en paarden en het werken op de boerderij. De hobby van het boerenijs en bosvrouwtjes producten maken is van een kleine boerderijwinkel tot een compleet tak van Hoeve Bosman geworden. Onze passie willen wij graag delen in alle varianten van onze Hoeve Bosman producten.

Boerenijs

Heel wat jaar geleden was het maken van boerenijs bij Hoeve Bosman slechts een hobby. Nu is het een volwaardige tak van het bedrijf geworden. De dagverse melk wordt met verse ingrediƫnten bereidt tot boerenijs dat in 30 verschillende smaken in de boerderijwinkel, het ijspunt, bij restaurants en winkels verkocht.

Meer over boerenijs
Hoeve Bosman Boerenijs

Hoeve Bosman Kaas

Een wens is altijd al geweest om ook kaas te maken van eigen dagverse melk. Deze droom hebben wij in 2017 waargemaakt. De melk wordt naar een goede kaasmeester gebracht die volgens recept van Hoeve Bosman hiervan verschillende varianten kaas maakt. De kazen rijpen verder in de kelder en worden in de boerderijwinkel verkocht.

Meer over Hoeve Bosman Kaas
Hoeve Bosman Kaas

Vlees

Af en toe slachten wij een koe op ons bedrijf. Het vlees hiervan is bijzonder mals en lekker. Wij bieden dan ook dit vlees in pakketten van 10 kilo aan, zodat mensen kunnen genieten van een Eerlijk stukje rundvlees.

Meer over Vlees
Hoeve Bosman Vlees

Bosvrouwtjes producten

Een stukje nostalgie is toch wel advocaat met slagroom, boerenjongens of boerenhuwelijk. Deze producten zijn lang houdbaar en wij maken een aantal maal per jaar met veel plezier een nieuwe voorraad. Geniet van de historie van plattelandsproducten

Meer over Bosvrouwtjes producten
Hoeve Bosman Bosvrouwtjes producten

Cadeaupakketten

Wilt u iemand iets bijzonders cadeau geven voor een verjaardag of trouwdag, als bedankje, of gewoon zomaar? Kies voor een cadeaubon of cadeaupakket! Uiteraard verpakken wij het cadeaupakket voor u op een mooie en originele manier.

Meer over Cadeaupakketten
Hoeve Bosman Cadeaupakketten