Boerenmarkt

Hoeve Bosman Boerenmarkt

Elke derde woensdag in Augustus

Wij organiseren elke derde woensdag in augustus onze boerenmarkt in Overijssel op boerderij Hoeve Bosman. De markt bij ons in De Krim is voorzien van vele stands met verschillende streekproducten en ons eigen boerenijs. Daarnaast hebben we ruimte voor diverse creatieve kraampjes met een knipoog naar het platteland.

Streekproducten en ambachtelijke lekkernijen

Bij de standjes kunt u producten uit de regio kopen als kaas, honing, jam, fruit en advocaat. Proef en ontdek! Ook eigengemaakt houten speelgoed vindt u bij ons op de boerenmarkt. Wanneer u een bezoekje brengt aan onze boerderij mag een zelfgemaakt en ambachtelijk boerenijsje natuurlijk niet ontbreken. Geniet tussen de middag van eigen gebakken koeken, pannenkoeken met verse boerenmelk en meel van de molen, gerookte paling of een broodje verse zalm die bij een tal van kramen te verkrijgen zijn. Zo weet u zeker dat u huiswaarts keert met een goedgevulde buik.

Leuke activiteiten voor kinderen in De Krim

Kinderen hoeven zich tijdens de markt zeker niet te vervelen. Voor hen zijn er verschillende activiteiten als potten bakken, een springtouw maken en lekker knuffelen in de knuffelhoek met konijnen en cavia’s. De jaarlijkse markt duurt de hele dag en de entree is gratis. Voor het parkeren vragen wij een kleine vergoeding van € 2,00. Bezoek onze boerenwinkel en vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de dieren op de boerderij. Ontdekt u meteen het een en ander over het boerenleven.

Meer weten over de Boerenmarkt bij Hoeve Bosman? Bel naar 06-25513897 of stuur een mail naar info@hoevebosman.nl.